Kültür ve Turizm Bakanı Nabi AVCI Yıldız’da

Show all

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi AVCI, 21 Ağustos 2016 Pazar günü Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nü ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Bahri ŞAHİN’in karşıladığı Bakan AVCI’ya Yıldız Teknik Üniversitesi Sultan II. Abdülhamid Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. A. Melek ÖZYETGİN eşlik etti. Merkez’in tarihi binası Şehzade Köşkü’nün ev sahipliği yaptığı görüşmelerde, ağırlıklı olarak Sultan II. Abdülhamid ve dönemi konuşuldu. Müdür Prof. Dr. ÖZYETGİN, 2018 yılında Sultan’ın ölümünün yüzüncü yılı anma etkinlikleri çerçevesinde yapılabilecek proje, etkinlik ve faaliyetlere ilişkin olarak yapılabilecek çalışmalar, konunun önemi özellikle vurgulanmak suretiyle istişare edildi.

Sayın Bakan AVCI’ya, Rektör ŞAHİN tarafından Yıldız Çini Fabrika-i Hümâyûnu’nun özel üretimi olan bir hediye de takdim edildi.